Noi metode de primire a asigurării RCA și Carte Verde

Suntem bucuroși să vă anunțăm că în ultima versiune de aplicație, este disponibilă o metodă mai ușoară de alege metoda de primire a asigurărilor RCA. Deși, asigurarea obligatorie RCA e permisă prin lege să fie prezentată în mod digital, mulți utilizatori încă preferă varianta tipărită. Astfel, au devenit disponibile 3 metode pentru a primi asigurarea RCA și Carte Verde.

Metode de primire a asigurării RCA:

Digitală:
Primești imediat polița și contractul în format digital prin email, disponibile și în aplicație. Dacă este necesar, poți solicita ulterior o versiune a asigurării printată și ștampilată.

Ridicare personală:
Adițional la versiunea digitală, poți veni la sediul Omnis să ridici personal polița printată, semnată și ștampilată, împreună cu un formular de „Constatare amiabilă de accident”.

Documentele pot fi ridicate de la sediul Omnis, între orele 09:00 și 19:00, în zilele lucrătoare. Te rugăm să apelezi serviciul suport, în prealabil, pentru confirmarea orei.

Livrare prin curier:
Adițional la versiunea digitală, polița și contractul printat, cu semnătură și ștampilă, cât și formularul de „Constatare amiabilă de accident” vor fi livrate direct la adresa ta prin serviciul de curierat.

Livrare în Chișinău până la scară, în aceeași zi, de la orele 09:00 până la 21:00. Livrarea în afara Chișinăului se efectuează prin serviciul de curierat, în decurs de 2 zile lucrătoare.

Metode de primire a asigurării Carte Verde:

Copie digitală:
Primești imediat o copie digitală pe email, accesibilă mereu și în aplicația noastră. Dacă ai nevoie de polița în format fizic, o poți obține la sediul Omnis sau prin serviciu de curierat. 

Atenție! Deși legislația impune prezentarea documentului original, în practică, o copie printată pe hârtie A4 este adesea acceptată de autorități. Totuși, alegerea de a utiliza doar copia printată este responsabilitatea ta, ca și client, și te sfătuim să iei în considerare această opțiune în funcție de circumstanțe. În caz de necesitate, poți obține ulterior polița originală de la sediul Omnis sau prin serviciul de curierat.

Ridicare personală:
Adițional la copia digitală, poți veni la sediul Omnis să ridici asigurarea printată pe blanchetă specială, cu semnătură și ștampilă. 

Documentele sunt disponibile după efectuarea plății, între orele 09:00 și 19:00, în zilele lucrătoare. Te rugăm să apelezi serviciul suport în prealabil pentru confirmarea orei.

Livrare prin curier:

Adițional la copia digitală, polița printată pe blanchetă specială, cu semnătură și ștampilă, va fi livrată direct la adresa ta prin serviciul de curierat.

Livrare în mun. Chișinău până la scară, în aceeași zi, de la orele 09:00 până la 21:00. Livrarea în afara Chișinăului se efectuează prin serviciul de curierat, în decurs de 2 zile lucrătoare.