Un nou produs e deja în aplicația Omnis, am lansat Rovinieta.

Prima iterație a Rovinietei din aplicația Omnis pentru comoditate a fost îmbinată împreună cu Carte Verde, sunt cazuri când asigurare Carte Verde încă este valabilă și este nevoie doar de o nouă Rovinietă. Pentru comoditatea utilizatorilor aplicației am dezvoltat și lansat posibilitatea de perfectarea Rovinietei ca produs separat în aplicația Omnis.

Rovinieta este o taxa de drum obligatorie pentru orice vehicul de transport marfa sau persoane care circula pe drumurile din România. Prețul Rovinietei este stabilit în dependență de categoria vehiculului pentru care se procură rovinieta și este stabilit în euro. Conform legislației din România, circularea fără rovinieta se sancționează prin amenzi cu valori în funcție de categoria autovehiculului și poate fi între 250 și 4500 RON.

Procesul de perfectare a Rovinietei este extrem de simplu și rapid, datorită posibilității de salvare a informație în aplicația OMNIS și automatizare.

Dacă încă nu ai instalată aplicația Omnis poți să o descarci urmând acest link sau să accesezi cabinetul personal web. Odată intrat în cont selectează produsul Rovinietă și urmează cei 3 pași:

  1. Adăugă sau selectează vehiculul pentru care dorești să procuri Rovinieta.
  2. Selectează data de start și termenul de valabilitate a Rovinietei. (Tot aici este afișat și tipul vehicului selectat la pasul precedent, după cum am menționat prețul depinde de perioadă și tipul vehiculului.)
  3. Verificarea datele introduse și efectuează achitarea online prin intermediul cardului sau metodelor de plată disponibile.