OMNIS ”Cel mai bun serviciu inovativ”

OMNIS a fost premiat cu titlu de ”Cel mai bun serviciu inovativ” în cadrul concursului Moldova Innovation Awards 2023.

Suntem deosebit de încântați de această recunoaștere, obținută la doar două luni de la lansarea aplicației. Această distincție reprezintă o confirmare a efortului nostru și ne motivează să continuăm să oferim un instrument util pentru cei care doresc să-și încheie asigurări de călătorie, RCA și Carte Verde (în curând). Scopul nostru este să simplificăm procesul de achiziționare a asigurărilor și să oferim comoditate clienților noștri.

OMNIS a fost selectat în urma a 5 etape de selecție, care s-au desfășurat în perioada 10 mai – 15 iunie. La competiție au participat 55 de aplicanți din partea a 41 de companii din domeniul tech și creativ din Republica Moldova.

Proiectul OMNIS este rezultatul unei colaborări între trei companii cu expertiză în asigurări omnis.md, tehnologie IT SensMedia și marketing digital ADCENTER.

Moldova Innovation Awards 2023 este un eveniment inițiat și organizat de Moldova Innovation Technology Park în parteneriat cu Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) și Proiectul Tehnologiile Viitorului (Future Technologies Activity), care beneficiază de finanțare din partea USAID, Suediei și UK aid, și este implementat de către Chemonics International.

Cred că Omnis are un concept revoluționar de servicii pentru clienți. Am fost impresionat, la fel cum au fost impresionați și ceilalți membri ai juriului.
Angelos Angelou, fondator și CEO al Angelou Economics. Membru juriu.